ABB

ABB är den naturliga helhetsleverantören av eldistribution för solanläggningar, vi har arbetat framgångsrikt med solenergi sedan 1990-talet, och har expertis inom allt från solenergisystem till nätanslutning och integration med smarta elnät och mikronät. Vi kan även energieffektivisera din anläggning genom att integrera energilager för att maximera energianvändningen och få ett stabilare elnät.

EnergiEngagemang

EnergiEngagemang har sedan 2012 installerat solenergilösningar specialiserat mot lantbruk och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt. Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån gårdens/fastighetens specifika förutsättningar.

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi hela tiden jobbar för att hitta de bästa produkterna som finns på marknaden och med tanke på hur teknikutvecklingen är i vår bransch har det visat sig vara ett vinnande koncept.

Esdec

Sedan 2004 har Esdec levererat universella montagesystem för takmonterade solcellspaneler på platta och lutande tak. Med mer än 15 års erfarenhet och drygt 7 GW av installerade solpaneler är vi nu internationell marknadsledare.

SNABBT, PÅLITLIGT, INNOVATIVT
Esdec grundades av installatörer. När vi formger och konstruerar våra produkter prioriterar vi alltid användarvänlighet för installatörerna. Våra montagesystem består av lätta, robusta komponenter som är snabba och enkla att montera.

Ferroamp

Ferroamp har utvecklat ett solel och energilagersystem för svenska kunder. EnergyHub integrerar solelproduktion och energilagerstyrning med ett självreglerande likströmsnät. Systemet blir skalbart, flexibelt, enklare att installera och lättare att anpassa under investeringens livslängd.
EnergyHub innehåller en smart elmätare som mäter fastighetens elförbrukning för att maximera egenkonsumtion av solel genom bättre styrning av energilagret så att kostsamma effekttoppar kan reduceras.
EnergyHub förbättrar din investering i solel med ett flertal nya funktioner som gör systemet användbart hela året, inte bara när solen skiner.

Framtidens Solel

Välkommen till montern för projektet Framtidens Solel!

Är du egenföretagare, arbetar på kommun, bank eller hjälper du andra att utveckla sin verksamhet? Framtidens Solel är projektet som ger inspiration och tips på hur du kan använda solel för att stärka ditt företag.

GruppSol AB

GruppSol är ett innovativt företag som utvecklar en rad innovativa produkter och vann nyligen det prestigefyllda priset RED HERRING EUROPÉ TOP 100. Vi är snabbväxande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sandviken.

SMART SOLAR ROOF/FASACADE® solcellstak/solcellsfasad sätter en ny standard avseende design, WATT/m2, hållfasthet, minimal miljöpåverkan, långa garantier (30 år) och hög brandsäkerhet.

SVERIGEPANELEN® är våra solcellspaneler utvecklade för nordiskt klimat med bästa design och mest WATT/m2.
Missa inte våra seminarium om solcellstak (BIPV) och smarta batterilager.

Schletter Solar GmbH

Schletter Group är en av världens ledande tillverkare av monteringssystem för solpaneler. Vi utvecklar och tillverkar monteringslösningar för solparker, platta och sluttande tak. Med våra sofistikerade lösningar är du garanderad högsta kvalitet och hållbarhet.

Senergia

Senergia är en ledande nordisk grossist. Vi är till för dig som är specialiserad inom solenergi och som avser att förbättra ditt erbjudande inom solenergi. Vi hjälper till med projektering och tekniskt affärsstöd.

Senergia har regelbudna utbildningar som vänder sig till som är säljare, installatör, elkonsult osv. Från vårt logistikcenter i Sverige distribuerar vi över hela norden.

Solarclarity

Solarclarity är en europeisk solenergispecialist med huvudkontor och centrallager i Amsterdam, Nederländerna.

Solarclarity säljer den senaste tekniken inom moduler och växelriktare och har en grundlig urvalsprocess för leverantörer. Vi har ett stort utbud i alla produktkategorier, tillgängligt via vår webbshop. Solarclarity levererar dagligen till Sverige från Nederländerna.

I Sverige har vi vår egen lokala försäljningschef, baserad i Stockholm: Sten Carler.

SolarEdge

SolarEdge är en global ledare inom smart energiteknologi. Genom kombinationen av ingenjörsteknik i världsklass och ett obevekligt fokus på innovation, skapar vi smarta energiprodukter och lösningar som driver våra liv och framtida utveckling. SolarEdge har utvecklat en intelligent växelriktarlösning som förändrat sättet som energi utvinns och hanteras i solenergisystem. SolarEdge DC-optimerade växelriktarlösning maximerar energiproduktionen samtidigt som kostnaden för producerad energi kan sänkas. Inom smart energiteknologi erbjuder SolarEdge dessutom ett brett utbud av tjänster inom både solenergi, batterilagring, EV-laddning, UPS-system samt elnätstjänster.

Solar Supply

Solar Supply Sweden AB grundades 2011 och riktar sig mot skandinaviska energibolag, elinstallatörer och entreprenörer inom solcellsbranschen. Vår målsättning var från start att erbjuda dig som kund den mest effektiva distributionskanalen för solcellskomponenter. Företaget har utvecklats till att idag vara en av de största solcellsgrossisterna i Sverige. Vi är dock mer än bara så. Vi erbjuder också mervärden och tjänster som teknisk service och support, projekteringshjälp och utbildning. Med vårt globala kontaktnät hittar du både helhetslösningar och enskilda komponenter inom solenergisystem, E-mobility och energilagring. Sedan 2018 ingår Solar Supply i E.ON koncernen och inkluderas i Solutions-affären som har visionen att blir marknadsledande inom kundanpassade energilösningar med tillhörande service.

Svensk Solenergi

Svensk Solenergi är en branschförening som med cirka 260 professionella medlemmar representerar såväl den svenska solenergibranschen som flera andra aktörer som verkar inom solenergiområdet.

Van der Valk Solar Systems

Van der Valk Solar Systems är sedan 2009 ett av de snabbast växande företagen inom solenergiindustrin och fokuserar helt på utveckling och produktion av monteringssystem för solpaneler på lutande tak, platta tak och öppna fält. Van der Valk Solar Systems har en kontor och lager i Storbritannien, kontor i Spanien och Sverige en är verksamt i 13 länder.

Våra monteringssystem utvecklas och tillverkas i vår egen fabrik i Nederländerna och kännetecknas av sin mångsidighet, mycket snabba montering och höga kvalitet. De är utformade i enlighet med de senaste Eurokoderna och uppfyller därmed kraven som banker och försäkringsbolag ställer på solpanelsanläggningar.

Zenitec Sweden

Din engagerade solcellsgrossist