Nordic Solar Sweden

Nordic Solar Sweden AB med rötterna i Värmländska Nordmarken, har installerat solcellsanläggningar på den svenska solcellsmarknaden sedan 2009. Huvudkontoret är placerat i Töcksfors och vi har en filial i Karlstad. Vi lagerför solceller, växelriktare och montagematerial för omgående leverans för den svenska och norska marknaden.

 

Svea Solar

Svea Solar är Sveriges ledande solcellsinstallatör, men har även verksamhet i Tyskland, Holland, Belgien och Spanien. Under 2019 färdigställde vi Sveriges största solcellspark på närmare 6MW. Vi gör allt ifrån villainstallationer, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella installationer. Våra installationer är nyckelfärdiga, där vi tar hand om hela processen. Moment som ingår är bland annat projektering, administration och installation utförd av Sveas egna installatörer. Vi använder enbart komponenter av högsta kvalitet från världsledande tillverkare.

Checkwatt

Vi deltar i skapandet av ett 100% förnybart energisystem genom intelligent dataanalys och automatisk kontroll över laster och generatorer. Vi bidrar till resurseffektivitet genom information, mätning och visualisering.

Vi erbjuder:

  • Användargränssnitt för energidata
  • Individuell mätning och debitering för el, vatten och elbilsladdare
  • Gateways med många olika anslutningsmöjligheter
  • Solinstrålningsgivare för driftövervakning
  • Styrsystem energilager (EMS) som inkluderar elnätstjänster

Esdec

Sedan 2004 har Esdec levererat universella montagesystem för takmonterade solcellspaneler på platta och lutande tak. Med mer än 15 års erfarenhet och drygt 7 GW av installerade solpaneler är vi nu internationell marknadsledare.

SNABBT, PÅLITLIGT, INNOVATIVT
Esdec grundades av installatörer. När vi formger och konstruerar våra produkter prioriterar vi alltid användarvänlighet för installatörerna. Våra montagesystem består av lätta, robusta komponenter som är snabba och enkla att montera.