Möten hösten 2020 – vi kan hjälpa er att nå fram

Vi erbjuder den mesta förnybara energi- och innovationsarenan för er exponering. I samband med Svenska Solelmässan den 28 oktober 2020 erbjuder vi i samverkan med Uppsala konsert och kongress ljusa lokaler för olika behov och ändamål. Svenska Solelmässan som arena och mötesplats för förnybart, innovationer, smarta energisystem och solel har de senaste åren samlat 1000 besökare från hela Sverige, Europa och Världen.
Välkommen att samarrangera ert möte med Svenska Solemässan som arena.

Möten utan kostnad
Runt om i huset och på flertalet av våningsplanen finns bord för personliga möten. Dessa går ej att reservera men får gärna nyttjas.

Mötesrum (styr- eller kundmöten för upp till 40 personer)
Högst upp i huset finns konferensvåningen. Den erbjuder en avskild, komfortabel och inspirerande miljö och har två styrelserum för vardera 8 personer samt ett större grupprum för upp till 40 personer. Mellan rummen finns en lounge med sittgrupper för pausvila.

Föreläsningssalar (för upp till 90 personer)
På plan 3, samma plan som Sal B (mässhall) och Sal C, finns sex konferensrum, fyra med plats för 30-90 personer och två med fast styrelsesittning för 10-12 personer. Här finns också möjlighet till servering av fika och lunch.

Lokalinformation: Aktuella rum och salar är K-salar https://www.ukk.se/lokaler/
Tillgänglighet och bokning: solelmassan@energikontor.se