Är ni intresserade av att ställa ut? Intresseanmälan för solel och angränsande tekniker skickas till sofie.orvestedt@energikontor.se.

I år utökar vi mässan med elfordon och laddinfrastruktur. För intresseanmälan maila linnea.hahne@energikontor.se.

Utställare

Rexel

Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi, miljövänliga och smarta lösningar som energieffektiviserar Sverige.

Rexel är en av världens största distributörer av solenergiprodukter och har många års erfarenhet inom området. Vi tror på solen som energikälla, för att klara Sveriges målsättning att ställa om till förnyelsebar energi. En klimatsmart investering i solenergi ger återbetalning på relativt kort tid. Rexel erbjuder produkter med marknadens bästa garanti och leveransvillkor från trygga leverantörer.

Kraftpojkarna

Kraftpojkarna är Skandinaviens ledande konsultativa solkraftgrossist. Vi arbetar nära tillsammans med marknadens största och mest välrenommerade tillverkare. Genom vårt nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda den Skandinaviska solenergimarknaden mycket bra kommersiella villkor och hög produktkompetens.

Hos Kraftpojkarna är du garanterad tillgång till marknadens bästa och mest kompletta sortiment av högkvalitetsprodukter inom allt från solpaneler, växelriktare och monteringsmaterial till mjukvaruverktyg, tjänster, lager och service.

CO2Pro

Som distributör levererar vi system och komponenter för solel till installatörsfirmor i Norden. Vi representerar ett antal tillverkare och varumärken som står för långsiktighet, kvalitet och innovation. Med kvalitetssäkrade produkter, bred kunskap och bra verktyg levererar vi förutsättningar till en trygg och säker lösning med solel, som håller vad som utlovas under lång tid.

Viessmann Värmeteknik

Viessmann erbjuder egentillverkade solceller från tysk fabrik med service- och försäljningsbolag i Sverige. Handla utan mellanhänder från ett av Europas största Energiteknikbolag med 99 år i branschen och omsättning ca 22 Miljarder. Stort kunnande om att koppla solceller till värmepumpar och långtidslagring av överskottsenergi. Tillverkar och säljer endast beprövad solel-teknik i form av mono- polykristallina moduler. Levererar kompletta paket med trefasomvandlare och fastsättningsdetaljer för alla tak.

Futura Energi

Futura Energi är Sveriges Tunnfilmsexpert!

Japanska Solar Frontier CIS-panel är vårt flaggskepp!

Men vi är även grossist inom solel. Och tillhandahåller allt som behövs för att bygga en solcellsanläggning. Stor eller liten!

SVEA Renewable Solar

SVEA Solar säljer och installerar nyckelfärdiga solcellspaket till privat- och företagskunder. Genom att ta hand om hela kedjan, från projektering av system och ansökan om bygglov till montering på tak och inkoppling på elnätet, gör vi det enkelt för kunden att köpa solceller.

PPAM Solkraft

PPAM Solkraft levererar solkraftsanläggningar till alla typer av kunder – villor, BRFer, lantbruk, offentliga aktörer, industri etc. Vi levererar allt från enstaka solpaneler till nyckelfärdiga anläggningar.

PPAM Solkraft är en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet. Hög kompetens och erfarenhet, egen produktutveckling, snabba leveranser samt areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika. Vi har de senaste åren levererat och installerat 800 solkraftverk i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och även utomlands.

EnergiEngagemang

EnergiEngagemang har sedan 2012 installerat solenergilösningar specialiserat mot lantbruk och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt. Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån gårdens/fastighetens specifika förutsättningar.

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi hela tiden jobbar för att hitta de bästa produkterna som finns på marknaden och med tanke på hur teknikutvecklingen är i vår bransch har det visat sig vara ett vinnande koncept.

Ferroamp

Ferroamp har utvecklat ett solel och energilagersystem för svenska kunder. EnergyHub integrerar solelproduktion och energilagerstyrning med ett självreglerande likströmsnät. Systemet blir skalbart, flexibelt, enklare att installera och lättare att anpassa under investeringens livslängd.
EnergyHub innehåller en smart elmätare som mäter fastighetens elförbrukning för att maximera egenkonsumtion av solel genom bättre styrning av energilagret så att kostsamma effekttoppar kan reduceras.
EnergyHub förbättrar din investering i solel med ett flertal nya funktioner som gör systemet användbart hela året, inte bara när solen skiner.

Solkompaniet

Solkompaniet har fokus på solceller. Vi arbetar i hela kedjan, från forskning och kartläggningar av fastighetsbestånd i vårt konsultbolag till byggande av nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Våra kunder är Sveriges stora fastighetsägare och vi driver på för att solel ska vara en del av omställningen till ett helt förnybart energisystem.

Mer om oss på solkompaniet.se där du även kan prenumera på vårt nyhetsbrev.

EWS GmbH & Co. KG

Som en av Europas största solcellsgrossister samarbetar EWS med mer än 600 installatörer i Tyskland och Skandinavien.

Vi kan som expertgrossist erbjuda marknadens bästa priser på produkter från världsledande tillverkare och stödjer med vår över 30-åriga solcellserfarenhet installatörer med allt från rådgivning och projekteringar till garantiärenden och service av solcellssystem.

Vill du som slutkund ha en solcellsanläggning till marknadens bästa pris, monterad med uteslutande världsledande komponenter? Kontakta gärna oss så kopplar vi ihop dig med en av våra lokala installatörer.

SolTech Energy

SolTech har fokus på byggnadsintegrerade solenergilösningar för offentliga och kommersiella fastigheter. Vi vill erbjuda lösningar som inte stör den ordinarie arkitekturen utan är en del av den. Våra semitransparenta paneler skapar lösningar för att både tak och fasader kan släppa genom ljus, producera el och samtidigt sänka driftkostnader eftersom de stänger ute solvärme. SolTech Energy jobbar i en exklusiv relation med Sapa Building Systems för att erbjuda kompletta lösningar för solceller där man normalt installerar glas i ett aluminium parti. Nyligen har vi tillsammans lanserat en ny typ av solceller med unika designmöjligheter.

Wikmans El

Vi på Wikmans hjälper dig att maximera din egen produktion av solenergi. Vi levererar och installerar kompletta paket med all utrustning som behövs för att din anläggning ska stå färdig att börja producera el. Allt från rådgivning och projektering, solpaneler och säkerhetsutrustning ner till minsta skruv ingår.

Wikmans – En elinstallatör som gör mer.

Cargobike Stockholm

Cargobike  -Sveriges mest sålda lådcykel med 50 återförsäljare och butik i Malmö och Stockholm.

– svensk design för familj och transport

En Cargobike är det smarta, hälsosamma och hållbara alternativet för vardagslogistiken.