Är ni intresserade av att ställa ut? Intresseanmälan skickas till sofie.orvestedt@energikontor.se.

Rexel

Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi, miljövänliga och smarta lösningar som energieffektiviserar Sverige.

Rexel är en av världens största distributörer av solenergiprodukter och har många års erfarenhet inom området. Vi tror på solen som energikälla, för att klara Sveriges målsättning att ställa om till förnyelsebar energi. En klimatsmart investering i solenergi ger återbetalning på relativt kort tid. Rexel erbjuder produkter med marknadens bästa garanti och leveransvillkor från trygga leverantörer.

Kraftpojkarna

Kraftpojkarna är Skandinaviens ledande konsultativa solkraftgrossist. Vi arbetar nära tillsammans med marknadens största och mest välrenommerade tillverkare. Genom vårt nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda den Skandinaviska solenergimarknaden mycket bra kommersiella villkor och hög produktkompetens.

Hos Kraftpojkarna är du garanterad tillgång till marknadens bästa och mest kompletta sortiment av högkvalitetsprodukter inom allt från solpaneler, växelriktare och monteringsmaterial till mjukvaruverktyg, tjänster, lager och service.

CO2Pro

Som distributör levererar vi system och komponenter för solel till installatörsfirmor i Norden. Vi representerar ett antal tillverkare och varumärken som står för långsiktighet, kvalitet och innovation. Med kvalitetssäkrade produkter, bred kunskap och bra verktyg levererar vi förutsättningar till en trygg och säker lösning med solel, som håller vad som utlovas under lång tid.

SVEA Renewable Solar

SVEA Solar är en rikstäckande installatör av solceller. Som en ledande aktör på den svenska solcellsmarknaden erbjuder vi kompletta lösningar, från projektering till färdig anläggning. Vi jobbar långsiktigt och sätter kunden i fokus med våra ledord – Enkelt, Tryggt med Kvalitet. Vi arbetar med stora som små anläggningar mot privatpersoner, lantbruk och företag. Vi installerar alla våra anläggningar med vår egen utbildade och certifierade personal och vi har idag lokala kontor och lager i Stockholm, Malmö, Göteborg, Jönköping, Halmstad och Karlshamn.

PPAM Solkraft

PPAM Solkraft levererar solkraftsanläggningar till alla typer av kunder – villor, BRFer, lantbruk, offentliga aktörer, industri etc. Vi levererar allt från enstaka solpaneler till nyckelfärdiga anläggningar.

PPAM Solkraft är en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet. Hög kompetens och erfarenhet, egen produktutveckling, snabba leveranser samt areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika. Vi har de senaste åren levererat och installerat 800 solkraftverk i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och även utomlands.

EnergiEngagemang

EnergiEngagemang har sedan 2012 installerat solenergilösningar specialiserat mot lantbruk och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt. Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån gårdens/fastighetens specifika förutsättningar.

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi hela tiden jobbar för att hitta de bästa produkterna som finns på marknaden och med tanke på hur teknikutvecklingen är i vår bransch har det visat sig vara ett vinnande koncept.

Ferroamp

Ferroamp har utvecklat ett solel och energilagersystem för svenska kunder. EnergyHub integrerar solelproduktion och energilagerstyrning med ett självreglerande likströmsnät. Systemet blir skalbart, flexibelt, enklare att installera och lättare att anpassa under investeringens livslängd.
EnergyHub innehåller en smart elmätare som mäter fastighetens elförbrukning för att maximera egenkonsumtion av solel genom bättre styrning av energilagret så att kostsamma effekttoppar kan reduceras.
EnergyHub förbättrar din investering i solel med ett flertal nya funktioner som gör systemet användbart hela året, inte bara när solen skiner.

Solkompaniet

Solkompaniet har fokus på solceller. Vi arbetar i hela kedjan, från forskning och kartläggningar av fastighetsbestånd i vårt konsultbolag till installation och service av solcellsanläggningar. Våra kunder är Sveriges stora fastighetsägare och vi driver på för att solel ska vara en del av omställningen till ett helt förnybart energisystem.

Solkompaniet är också initiativtagare till Solelkommissionen, ett nätverk för att skapa regelverk som passar kundägd elproduktion.

Läs mer och prenumerera på vårt nyhetsbrev: www.solkompaniet.sewww.solelkommissionen.se

EWS GmbH & Co. KG

Som en av Europas största solcellsgrossister samarbetar EWS med mer än 600 installatörer i Tyskland och Skandinavien.

Vi kan som expertgrossist erbjuda marknadens bästa priser på produkter från världsledande tillverkare och stödjer med vår över 30-åriga solcellserfarenhet installatörer med allt från rådgivning och projekteringar till garantiärenden och service av solcellssystem.

Vill du som slutkund ha en solcellsanläggning till marknadens bästa pris, monterad med uteslutande världsledande komponenter? Kontakta gärna oss så kopplar vi ihop dig med en av våra lokala installatörer.

SolTech Energy

SolTech har fokus på byggnadsintegrerade solenergilösningar för offentliga och kommersiella fastigheter samt villor. Vi vill erbjuda lösningar som inte stör den ordinarie arkitekturen utan är en del av den. Våra semitransparenta paneler skapar nya lösningar tack vare att både tak och fasader kan släppa genom ljus, producera el och samtidigt sänka driftkostnader eftersom de stänger ute solvärme. SolTech Energy jobbar i en exklusiv relation med Sapa Building Systems för att erbjuda kompletta lösningar för solceller där man normalt installerar glas i ett aluminium parti. Nyligen har vi tillsammans lanserat en ny typ av solceller med unika designmöjligheter i olika kulörer. För privatmarknaden har vi nyligen lanserat ShingEl som är en helt byggnadsintegrerad solcell.

JÖTA Gruppen

Vi på JÖTA Gruppen hjälper dig att maximera din egen produktion av solenergi. Vi levererar och installerar kompletta paket med all utrustning som behövs för att din anläggning ska stå färdig att börja producera el. Allt från rådgivning och projektering, solpaneler och säkerhetsutrustning ner till minsta skruv ingår.

JÖTA Gruppen – elentreprenad / elteknik / solenergi

Solvio

Genom att ha ”Hållbarhet” som ett starkt ledord som vi bygger vår verksamhet på så har vi till exempel valt noggrant vilka leverantörer vi jobbar med. Exempel är vår huvudleverantör av solpaneler är ett företag inom EU som förser sin fabrik med 100% förnybar energi bland annat genom egen solenergi och bergvärme.

Solvio erbjuder första klassens produkter, helhetslösningar samt andra tjänster med fokus på hållbarhet och innovation.

Nordic Solar Sweden

Nordic Solar Sweden AB med rötterna i Värmländska Nordmarken, har installerat solcellsanläggningar på den svenska solcellsmarknaden sedan 2009. Huvudkontoret är placerat i Töcksfors och vi har en filial i Karlstad. Vi lagerför solceller, växelriktare och montagematerial för omgående leverans för den svenska och norska marknaden.

Weland Stål

Weland Stål är en svensk tillverkare av infästningssystem för solpaneler och taksäkerhet. Vi har ett brett sortiment och smidiga lösningar.

LHS Maskiner

LHS Maskiner är en komplett leverantör av maskiner för grönyte och fastighetsskötsel.

Vi har bl.a flera modellar av elbilar med flak och skåp, gräsklippare, eldrivna handmaskiner, redskapsbärare, traktorer med mera.

Under mässan så kommer vi att visa upp elbilar och eldrivna handmaskiner.

Vi finns på Östra Bangatan 2 i Arlandastad med försäljning, service och reservdelar, varmt välkommen

Cykla utan ålder

Cykling utan ålder är en volontärbaserad verksamhet vars syfte är att ta ut äldre personer som bor på serviceboende eller hemma på cykelturer, för att ge dem nya intryck, se årstidernas variationer, hembygdens förändring, grönskan i parker, höra fåglarnas kvitter och kanske återse sina barndoms kvarter.

Verksamheten startade i Köpenhamn 2013, har spritts över hela världen och kom till Sverige 2015. Idag finns de trehjuliga  elcyklarna med plats för två passagerare på flera platser runt om i landet, från Malmö i söder till Vännäs i norr.

Syftet med föreningen Cykling utan ålder är att sprida verksamheten över landet för att så många äldre som möjligt ska få möjlighet att komma ut på cykelturer. Flera undersökningar har visat att en cykeltur gör stor nytta för de äldre, de blir piggare och gladare, talar ofta om cykelturen och vill i regel ut och cykla igen. I vissa fall har man till och med kunnat dra ner på medicineringen.

Föreningen försöker även att etablera verksamheten för funktionshindrade personer och inom sjuk- och rehabiliteringsvården.

Solelgrossisten

Hanwha Q-cells

Checkwatt

SAJ Electric Europe BVBA

Elcykelpunkten

Elcykelpunkten är en av Sveriges största återförsäljare av kvalitativa elcyklar från många kända varumärken. De har sitt huvudkontor i Stockholm och har servicepartners runtom i hela Sverige. Att satsa på elcyklar som förmånscyklar till sina anställda har många företag satsat på. Många väljer även att ha en elcykelpool för att använda i tjänsten då man insett de stora miljövinsterna samt kostnadsreduceringarna jämfört med bil i storstäderna. Elcykelpunkten har även möjlighet att vid större order skräddarsy hela cykeln till just ert företag med färger och ramtryck. Lägst prisgaranti och utomstående service!

Peimar