Mässhallen

Rexel

Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi, miljövänliga och smarta lösningar som energieffektiviserar Sverige.

Rexel är en av världens största distributörer av solenergiprodukter och har många års erfarenhet inom området. Vi tror på solen som energikälla, för att klara Sveriges målsättning att ställa om till förnyelsebar energi. En klimatsmart investering i solenergi ger återbetalning på relativt kort tid. Rexel erbjuder produkter med marknadens bästa garanti och leveransvillkor från trygga leverantörer.

Kraftpojkarna

Vi paketerar och levererar framtidens energiinnovationer
Kraftpojkarna är Skandinaviens ledande konsultativa solkraftgrossist. Vårt erbjudande innefattar både världsledande produkter och lösningar samt klassledande tjänster som projekteringsassistans, service & support, utbildningar. Vi arbetar nära tillsammans med marknadens största och mest välrenommerade tillverkare. Genom vårt nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda den Skandinaviska solenergimarknaden mycket bra kommersiella villkor och hög produktkompetens. Hos Kraftpojkarna är du garanterad tillgång till marknadens bästa och mest kompletta sortiment av högkvalitetsprodukter inom allt från solpaneler, växelriktare och monteringsmaterial till mjukvaruverktyg, tjänster, lager och service.

CO2Pro

Som distributör levererar vi system och komponenter för solel till installatörsfirmor i Norden. Vi representerar ett antal tillverkare och varumärken som står för långsiktighet, kvalitet och innovation. Med kvalitetssäkrade produkter, bred kunskap och bra verktyg levererar vi förutsättningar till en trygg och säker lösning med solel, som håller vad som utlovas under lång tid.

SVEA Renewable Solar

SVEA Solar är en rikstäckande installatör av solceller. Som en ledande aktör på den svenska solcellsmarknaden erbjuder vi kompletta lösningar, från projektering till färdig anläggning. Vi jobbar långsiktigt och sätter kunden i fokus med våra ledord – Enkelt, Tryggt med Kvalitet. Vi arbetar med stora som små anläggningar mot privatpersoner, lantbruk och företag. Vi installerar alla våra anläggningar med vår egen utbildade och certifierade personal och vi har idag lokala kontor och lager i Stockholm, Malmö, Göteborg, Jönköping, Halmstad och Karlshamn.

PPAM Solkraft

PPAM Solkraft levererar solkraftsanläggningar till alla typer av kunder – villor, BRFer, lantbruk, offentliga aktörer, industri etc. Vi levererar allt från enstaka solpaneler till nyckelfärdiga anläggningar.

PPAM Solkraft är en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet. Hög kompetens och erfarenhet, egen produktutveckling, snabba leveranser samt areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika. Vi har de senaste åren levererat och installerat 800 solkraftverk i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och även utomlands.

EnergiEngagemang

EnergiEngagemang har sedan 2012 installerat solenergilösningar specialiserat mot lantbruk och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt. Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån gårdens/fastighetens specifika förutsättningar.

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi hela tiden jobbar för att hitta de bästa produkterna som finns på marknaden och med tanke på hur teknikutvecklingen är i vår bransch har det visat sig vara ett vinnande koncept.

Ferroamp

Ferroamp har utvecklat ett solel och energilagersystem för svenska kunder. EnergyHub integrerar solelproduktion och energilagerstyrning med ett självreglerande likströmsnät. Systemet blir skalbart, flexibelt, enklare att installera och lättare att anpassa under investeringens livslängd.
EnergyHub innehåller en smart elmätare som mäter fastighetens elförbrukning för att maximera egenkonsumtion av solel genom bättre styrning av energilagret så att kostsamma effekttoppar kan reduceras.
EnergyHub förbättrar din investering i solel med ett flertal nya funktioner som gör systemet användbart hela året, inte bara när solen skiner.

Solkompaniet

Solkompaniet har fokus på solceller. Vi arbetar i hela kedjan, från forskning och kartläggningar av fastighetsbestånd i vårt konsultbolag till installation och service av solcellsanläggningar. Våra kunder är Sveriges stora fastighetsägare och vi driver på för att solel ska vara en del av omställningen till ett helt förnybart energisystem.

Solkompaniet är också initiativtagare till Solelkommissionen, ett nätverk för att skapa regelverk som passar kundägd elproduktion.

Läs mer och prenumerera på vårt nyhetsbrev: www.solkompaniet.sewww.solelkommissionen.se

IBC SOLAR

Sveriges nya solcellsgrossist – med erfarenhet sedan 1982.

Våra premium partners får utbildning och produkter i världsklass. Kvalitetsgranskade delkomponenter matchas ihop till kompletta system som designas och beställs i den egna programvaran PV Manager. Som premium partner hos IBC SOLAR får du tid över för det viktigaste – dina kunder. Testa oss genom att mejla till info@ibcsolar.se.

Just nu har vi ett specialerbjudande. Vi projekterar dina tre första objekt utan kostnad! Läs mer om oss på www.ibcsolar.se

EWS GmbH & Co. KG

Som en av Europas största solcellsgrossister samarbetar EWS med mer än 600 installatörer i Tyskland och Skandinavien.

Vi kan som expertgrossist erbjuda marknadens bästa priser på produkter från världsledande tillverkare och stödjer med vår över 30-åriga solcellserfarenhet installatörer med allt från rådgivning och projekteringar till garantiärenden och service av solcellssystem.

Vill du som slutkund ha en solcellsanläggning till marknadens bästa pris, monterad med uteslutande världsledande komponenter? Kontakta gärna oss så kopplar vi ihop dig med en av våra lokala installatörer.

SolTech Energy

SolTech Energy utvecklar och säljer byggnadsintegrerade solenergiprodukter för alla former av fastigheter – kommersiella, offentliga och privata. Vi erbjuder estetiska solceller för produktion av elektricitet som är byggnadsintegrerade och därmed en del av en fastighets yttre skal i form av ett tak eller en fasad. SolTech Energy handlas på First North vid Nasdaq Stockholm under kortnamnet SOLT och har över 15,000 aktieägare. I koncernen ingår även de till 51 procent samägda bolagen Advanced SolTech Sweden AB (ASAB) i Sverige och Advanced SolTech Renewable Energy (ASRE) i Kina. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

JÖTA Gruppen

Vi på JÖTA Gruppen hjälper dig att maximera din egen produktion av solenergi. Vi levererar och installerar kompletta paket med all utrustning som behövs för att din anläggning ska stå färdig att börja producera el. Allt från rådgivning och projektering, solpaneler och säkerhetsutrustning ner till minsta skruv ingår.

JÖTA Gruppen – elentreprenad / elteknik / solenergi

Solar Supply

Vi har lång erfarenhet från solcellsbranschen och ett brett globalt kontaktnät med installatörer. Solar Supply erbjuder enskilda komponenter liksom helhetslösningar till företag och genom återförsäljare även till privatpersoner. Vi har utöver detta ett mycket kostnadseffektivt sortiment samt ett stort antal partners som kan kopplas in i olika projekt. Vänligen kontakta oss för offert och rådgivning.

ABB

ABB har varit en ledande aktör inom solenergi sedan början av 1990 när vi utvecklade en automationsplattform för världens första testanläggning för att koncentrera solenergi, Plataforma Solar de Almería (PSA). Sedan dess har vi varit engagerade i utvecklingen av solenergiteknik. Detta har gett oss en unik kompetens i hur vi bäst kontrollerar och lagrar solenergi samt effektivt omvandlar den till tillförlitlig el – redo för överföring till nätet. ABB:s portfölj av produkter, system och lösningar för solkraftindustrin är omfattande. Det varierar från nyckelfärdiga solcellkraftverk till kompletta lösningar för kraft- och automationsteknik för kommersiella, industriella fastigheter och bostäder.  ABB kompletterar nu sortimentet för solcellsapplikationer med ABB:s högeffektiva 3-fasanslutna växelriktare, med effekter från 5,8 upp till 175kW på AC-sidan. De passar perfekt för solcellsinstallationer – från villor till kommersiella fastigheter och solparker.

Nyedal Solenergi

TILLSAMMANS FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID – Nyedal Solenergi har varit verksamma inom solenergi sedan 2007. Målet är att leda utvecklingen av nya produkter och tjänster på den Svenska samt Norska marknaden. Med stor kunskap, brett produktutbud och positiv inställning har Nyedal Solenergi monterat små och stora anläggningar över hela Sverige.

Glava Energy Center

Glava Energy Center är ett internationellt ledande testcenter för framtidens förnybara energilösningar!

GEC är ett utvecklingscentra på såväl regional, nationell som internationell nivå och är öppet för företag och organisationer bedriver verksamhet inom området förnybar energi eller energieffektivisering. På GEC samverkar olika aktörer för att skapa nya förutsättningar för innovation och utveckling inom förnybar energi. Syftet är att verka för hållbara lösningar och bättre utnyttjande i smarta energilösningar.

GEC finns tre mil sydost om Arvika och är även en mötesplats för både små grupper och större konferenser i egna lokaler.

Fronius International GmbH

VI HAR TRE OMRÅDEN OCH EN PASSION: FLYTTA GRÄNSERNA FÖR DET MÖJLIGA.

Oavsett om det gäller svetsteknik, fotovoltaik eller batteri laddningsteknik − vårt krav på oss själva är alltid tydligt definierat: att vara innovationsledare. Med hjälp av cirka 3 800 medarbetare över hela världen flyttar vi gränserna för vad som är möjligt. Våra över 1 200 erhållna patent utgör beviset. Medan andra utvecklas stegvis, gör vi utvecklingssprång. Det har vi alltid gjort. En ansvarsfull hantering av våra naturtillgångar utgör grunden för vårt Företagspolicy. Mer information om alla Fronius produkter samt våra globala försäljningspartner och representanter hittar du på www.fronius.com

Weland Stål

Weland Stål är en svensk tillverkare av infästningssystem för solpaneler och taksäkerhet. Vi har ett brett sortiment och smidiga lösningar.

Nordic Solar Sweden

Nordic Solar Sweden AB med rötterna i Värmländska Nordmarken, har installerat solcellsanläggningar på den svenska solcellsmarknaden sedan 2009. Huvudkontoret är placerat i Töcksfors och vi har en filial i Karlstad. Vi lagerför solceller, växelriktare och montagematerial för omgående leverans för den svenska och norska marknaden.

SAJ Electric Europe BVBA

Guangzhou Sanjing Electric Co., Ltd (simply SAJ) is a state-level high-tech enterprise specially focusing on motor drive & control technology, renewable energy conversion, transmission and storage solutions. With a strong R&D and service team and through more than a decade of development in manufacturing and sales of inverters and AC drives and eSolar ecological system as a perfect service system, SAJ has gained lots of achievements in both products development and market development. SAJ products have gained domestic & international honors such as TÜV Rheinland Award. With the strategy of local service network, SAJ has more than 20 branch offices and over 80 service centers in China, and its overseas service center has expanded to Germany, Belgium, Turkey, Australia, India, Brazil and other countries.

Krannich Solar

Krannich Solar has been a reliable partner to photovoltaic installers since 1995, offering everything the industry needs for a bright future: sound advice, effective logistics and one of the world’s leading product and system ranges for solar power generation. With a growing share of the market, the owner-managed and self-financed company is a leading photovoltaic retailer. The corporate group is represented by 28 companies in 19 countries employing more than 330 staff.

Solaxess

Solaxess markets nanotechnology-based films enabling all PV module manufacturers to provide architects, developers and ultimately owners with white or light-colored active full-building elements that are cost effective, durable and aesthetically pleasing.

Naps Solar

Naps Solar has been a forerunner in the global solar photovoltaic market since 1981, when Finnish oil company Neste founded its photovoltaic unit Neste Advanced Power Systems (NAPS) around its research and development business. Our solar modules are manufactured with modern equipment in a modern factory in Tänassilma Industrial Park in Estonia. We supply our products worldwide and our products are found in more than 140 countries from all continents. The core of the system is a high quality solar module. Naps’ selection contains high quality, high efficiency and visually pleasing Naps Saana modules

Q CELLS Engineered in Germany

Hanwha Q CELLS‘ reputation for delivering the highest quality solar cells, modules, mounting structure systems and storage solutions stems from its unique history. As one of the PV pioneers of Europe and the world, Hanwha Q CELLS can point to more than a decade of innovation and technological market leadership. Today, the German-born, Korean-owned solar company continues to shape the industry thanks not only to its broad and high quality product portfolio, but also its passion for building strong relationships throughout the entire solar value chain. Find out more at www.q-cells.uk

Checkwatt

Vision:

Möjliggör 100% förnyelsebart energisystem genom intelligent dataanalys och kontroll. Premierar resurseffektivitet genom information, mätning och visualisering.

Verksamheter:

EnergyInBalance.com – En plattform för energi-effektivare byggnader. Energimodellering baserad på olika informationskällor: manuellt från användare, energideklarationer, mätdata från distributionsnät-operatörer. Elcertifikat och Ursprungsgarantier – tilldelning, handel, reglering av kvotplikt. Visualisering av energirelaterad data: elkonsumtion, elproduktion, fjärrvärme, drift av värmepump, väder. Larmfunktioner via analyser av mätdata. Individuell mätning och debitering av el och vatten – bra för flerbostadshus speciellt då man installerar solceller. Individuell mätning och debitering speciellt anpassad för elbilar – för flerbostadshus, bilpooler och arbetsplatser. Expediering av energilager som stationära batterier, elbilar och termisk tröghet (under utveckling). Styrning av elektriska laster för optimering av energisystemet på olika nivåer (under utveckling).

SUNROOF

SUNROOF erbjuder systemlösningar för byggnadsintegrerade solcellsanläggningar på tak och fasader. Målgruppen är allt från privata mindre hus till stora kommersiella fastigheter, lokaler och industrier. SUNROOF kan utnyttja hela takets yta för att producera el samtidigt som solcellsmodulerna fungerar som skydd mot väder och vind.

SUNROOF drivs av en önskan om att underlätta och utöka utbyggnaden av distribuerad solenergi. Detta sker genom att utveckla och tillhandahålla produkter med lågt ekologiskt fotavtryck till byggindustri och och mindre entreprenörer. Det är produkter lämpade för nordiskt klimat och förutsättningar; väder och vind, byggstandarder, klimat, solinstrålning, lagar och regler, elpriser etc.

SUNROOF består av personer har gedigen bakgrund från traditionell byggbransch samt från många delar av energisektorn: system, teknik, modellering, mätning och IT. Tack vare ett brett nationellt och internationellt nätverk av experter och ledande leverantörer kan vi arbeta framgångsrikt med forskning och utveckling, vilket vi gör kontinuerligt.

TRITEC

Smart mounting solutions!

For more than 25 years, TRITEC has specialized in the generation of renewable energy from photovoltaic systems. The Swiss company operates worldwide as a system distributor and system integrator for large photovoltaic plants. TRITEC realizes more than 5,000 solar projects each year with about 1,500 qualified installation partners.

Solelgrossisten

SOLEL FÖR SOLELPROFFS.

På Solelgrossisten säljer vi bara till dig som är installatör eller återförsäljare. Vi hjälper dig att sälja och leverera rätt lösning till din kund. Vi står vid din sida hela vägen från dimensionering till driftsättning. Svarar på dina frågor. Ger råd. Hjälper till att beräkna. Och vi har branschens bästa webshop. Allt för att göra din tillvaro enklare, ditt företag lönsammare och dina kunder gladare.

Monier

Monier är en del av BMI Group, som är världsledande leverantör av allt material för tak. Vi har ett brett sortiment med såväl taktegel som betongpannor och andra kompletterande produkter för taket.

Taket är husets viktigaste skydd mot väder och vind. Därför testar och utvecklar vi hela tiden våra produkter och metoder. Våra integrerade solenergitak testas lika noggrant som pannorna. Resultatet är ett snyggt tak utan svaga punkter och som kommer att producera el i många år och ökar värdet på ditt hus. Det gör att vi kan lämna en unik  ”Tätt tak garanti” som gäller i 15 år.

Solarclarity

Solarclarity arbetar med en av det viktigaste förändringarna på energimarknaden; Solen, vår största källa till energi!
Som en internationell teknisk grossist specialiserar vi oss på produkter av hög kvalitet inom solenergi.

Solarclarity är en av skaparna av den holländska solenergimarknaden som har växt till att bli ledande internationellt. Från vårt distributionscentrum nära Amsterdam (Nederländerna) levererar vi till professionella installatörer över hela Europa med ett utvalt utbud av solpaneler, växelriktare, batterier, energihanteringssystem, övervakningssystem och andra tillbehör. I vår akademi erbjuder vi utbildning i våra produkter och varumärken och även fullständiga träningsprogram för solenergispecialister.

Solarclarity har varit ett snabbt växande stabilt företag i åratal. 2013 blev företaget belönat med guld som årets gasellföretag (FD Gazelle) och ett år senare, 2014 blev det nominerat som Nationell Mästare i Europeiska Business Awards. Under år 2016, 2017 och 2018 blev företaget även tilldelat TOP BRAND PV AWARD från EuPD Research.

Energi- och klimatrådgivarna i Uppsala län

Energi- och klimatrådgivningen hjälper dig med tips på hur du kan minska din energianvändning, gå över till eller öka andelen förnybar energi, sänka dina energikostnader och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt. En energi- och klimatrådgivare kan hjälpa dig att få en överblick över olika alternativ och känner till de lokala förhållandena där du bor. I Uppsala län arbetar vi mycket med att vara ett stöd i processen med att skaffa solceller för våra målgrupper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst. Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finansieras med bidrag från Energimyndigheten.

Plan 6

Spotscale

Spotscale provides technology that uses advanced computer vision techniques to reconstruct buildings and urban environments in 3D from drone imagery. Decoding reality for the next generation of VR devices, CAD programs and 3D printers. At Solelmässan Spotscale introduces SpotPanels, a web based tool for visualising and estimating solar panels in 3D.

Orust Engineering

Genom den unika laddboxen ZAPPI erbjuder Orust Engineering redan idag en produkt som möjliggör att ladda sin elbil på bara egenproducerad el via tex solceller, batterilager eller från en egen vindsnurra.

Zappi har tre laddlägen och kan användas som en helt vanlig laddbox men har även integrerad lastvakt som säkerställer att huvudsäkringen inte överbelastas.

Vi kombinerar praktisk erfarenhet med teoretisk kunskap från både solcellsinstallationer och egna elfordon för att erbjuda kostnadseffektiva laddlösningar med smarta funktioner till hög kvalitet och samma kostnad som i Europa.

Som distributör vänder vi oss till återförsäljare, elektriker och slutkonsumenter.

Perific

Perific jobbar med enkla och smarta lösningar för energimätning och optimering. Vår senaste produkt Enegic Solar är en skräddarsydd lösning för alla som planerar att producera egen solel eller som redan installerat solpaneler. Enegic Solar är ett leverantörsoberoende koncept som fungerar i samtliga solelinstallationer. Fokus ligger på att analysera och visualisera energi- och effektflöden i hela elanläggningen, dvs såväl produktion som förbrukning. Förutom åskådlig presentation av köpt och såld el, erbjuder Enegic Solar genom realtidsmätning per fas, en kraftfull verktygslåda för visualisering av fas- och lastbalans för att optimera huvudsäkring och även för felsökning vid installation av solelanläggning. Enegic Solar kommer med initialt två utrymmessnåla mätenheter som är enkla att installera och trådlöst kommunicerar med en mätserver som analyserar och presenterar data via en användarvänlig app.

Helukabel

PERSPEKTIV PÅ HELUKABEL

Helukabel grundades 1978 och är i dag en av världens ledande och mest innovativa tillverkare av ledningar och kablar till i stort sett alla industriella branscher. Huvudkontoret ligger i Tyskland med tillhörande anläggningar för produktion och distribution och dotterbolagen återfinns i drygt tjugo länder fördelade över alla världsdelar. Verksamheten i Sverige startade år 1990.

PRODUKTIONSDATA

  • Kablar och ledningar från 0,05 till 1 000 mm2
  • Årlig produktionskapacitet: 1 miljon km
  • Produktionsyta: 40 000 m2
  • Standardsortiment: 33 000 produkter
  • Centrallager i Hemmingen: 160 000 m2
  • Lager i Berlin: 5 000 m2 inomhus, 50 000 m2 utomhus

Högskolan i Gävle

Standardiserad energiberäkning och prestandaprovning av solcellssystem.

Demonstration av simuleringsprogram för standardiserade energisimuleringar för solcellssystem. När offerter lämnas för att installera ett system idag använder företagen olika simuleringsprogram och olika klimatfiler. Det innebär att de utlovar olika stora utbyten för identiska system. Det lurar den oerfarne köparen. Högskolan i Gävle har tagit fram ett helt transparent(dvs alla ekvationer är givna) simuleringsprogram med en standard klimatfil för Mellan-Sverige som vi rekommenderar skall användas vi offertgivning. Användning av ett sådant program och klimatfil underlättar kundens val av bästa offert. Fem klimatfiler behövs för att täcka hela Sverige. Programmet delas ut kostnadsfritt.

Det finns ingen standardmetod för att installationsprova solcellssystem. Det innebär att köparen inte vet om det installerade systemet uppnår utlovad nominell effekt. Högskolan i Gävle har utarbetat en enkel metod för installationsprovning som testats på ett antal installerade system. Denna metod presenteras i vår monter.

Utställning av mindre elfordon - Sal B

LHS Maskiner

LHS Maskiner är en komplett leverantör av maskiner för grönyte och fastighetsskötsel.

Vi har bl.a flera modellar av elbilar med flak och skåp, gräsklippare, eldrivna handmaskiner, redskapsbärare, traktorer med mera.

Under mässan så kommer vi att visa upp elbilar och eldrivna handmaskiner.

Vi finns på Östra Bangatan 2 i Arlandastad med försäljning, service och reservdelar, varmt välkommen

Cykling utan ålder

Cykling utan ålder är en volontärbaserad verksamhet vars syfte är att ta ut äldre personer som bor på serviceboende eller hemma på cykelturer, för att ge dem nya intryck, se årstidernas variationer, hembygdens förändring, grönskan i parker, höra fåglarnas kvitter och kanske återse sina barndoms kvarter.

Verksamheten startade i Köpenhamn 2013, har spritts över hela världen och kom till Sverige 2015. Idag finns de trehjuliga  elcyklarna med plats för två passagerare på flera platser runt om i landet, från Malmö i söder till Vännäs i norr.

Syftet med föreningen Cykling utan ålder är att sprida verksamheten över landet för att så många äldre som möjligt ska få möjlighet att komma ut på cykelturer. Flera undersökningar har visat att en cykeltur gör stor nytta för de äldre, de blir piggare och gladare, talar ofta om cykelturen och vill i regel ut och cykla igen. I vissa fall har man till och med kunnat dra ner på medicineringen.

Föreningen försöker även att etablera verksamheten för funktionshindrade personer och inom sjuk- och rehabiliteringsvården.

Elcykelpunkten

Elcykelpunkten är en av Sveriges största återförsäljare av kvalitativa elcyklar från många kända varumärken. De har sitt huvudkontor i Stockholm och har servicepartners runtom i hela Sverige. Att satsa på elcyklar som förmånscyklar till sina anställda har många företag satsat på. Många väljer även att ha en elcykelpool för att använda i tjänsten då man insett de stora miljövinsterna samt kostnadsreduceringarna jämfört med bil i storstäderna. Elcykelpunkten har även möjlighet att vid större order skräddarsy hela cykeln till just ert företag med färger och ramtryck. Lägst prisgaranti och utomstående service!

Cityzapnow

Kom till oss och provkör det senaste inom små, smarta eldrivna fordon för citynära trafik.

Cityzapnow AB leasar ut smarta elfordon till ditt företag för ett hållbart, flexibelt och enkelt resande.

Välj mellan att bli medlem i någon av våra elfordonspooler eller leasa ett fordon till ditt företag. 

Scrozer

Vi på Scrozer brinner för elscootrar! Scrozer.se är ett e-handelsbaserat företag med Sveriges bredaste sortiment av elscootrar, bland annat marknadsför vi märket Fatrider. Vi har direktsupport via telefon och mail, och lånar även ut demoexemplar för provkörning. Vår huvudleverantör och lager finns i Europa, vilket möjliggör expressleveranser inom Sverige. Vi vill att fler ska inse fördelarna med att äga ett elfordon – både för plånbok och miljö.