I samarbete med Invest in Green

Invest in Green är en mötesplats för entreprenörer, investerare och aktörer inom miljöteknikområdet. Tisdagen den 29 oktober har ni möjlighet att träffas, knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter på Uppsala Konsert & Kongress, under Svenska Solelmässan. När kompetens, finans och kunskap möts ökar möjligheterna för hållbara och snabbväxande företag att skapas och utvecklas.

Finns lösningarna på samhällets utmaningar här?

I höst arrangerar Svenska Solelmässan och Invest in Green en arena för att höja medvetenheten om vikten av hållbarhetsfrågor hos investerare, för att på så sätt öka intresset i att investera i gröna näringar. Uppsala växer, och vill vi främja tillväxten och skapa fler arbetstillfällen på ett hållbart sätt.

Under dagen lyfter vi framtidens entreprenörer med hållbara lösningar på många av dagens samhällsproblem. På plats kommer det att finnas start-ups och etablerade bolag, investerare, affärsutvecklare och intressenter inom miljöteknikområdet. Under eventet kan du ta del av spännande föreläsningar, inspirerande seminarier, paneldiskussion och tid för mingel och matchmaking.

Sal B
Kl. 09.00–17.00 Mässa
Kl. 10.00–15.00 Seminarier, paneldiskussion och pitchparad

Som besökare har du såklart tillträde både till Invest in Green och Svenska Solelmässan.

Är du intresserad av att synas?

Vi erbjuder 12 bolag chansen att pitcha på scen i sal B, för investerare och publik. Både start-ups och mer etablerade bolag tävlar i att pitcha sin affärsidé. Intresserad? Mejla event@uic.se och skriv ”IIG pitch” i ämnesraden. Berätta kort om er affärsidé, produkt eller tjänst och hur långt ni har kommit i företagsprocessen.

Om du som företag önskar ställa ut under Invest in Green, mejla event@uic.se och skriv ”IIG utställning” i ämnesraden. Berätta kort om er affärsidé, produkt eller tjänst och hur långt ni har kommit i företagsprocessen.

Välkommen till Invest in Green för att skaffa ny kunskap om gröna näringar och investeringar, knyta nya kontakter och blicka framåt. Tillsammans skapar vi ett event där hållbara företag och investeringar står i fokus.

Mer information och fullständigt program publiceras här inom kort. Invest in Green arrangeras av Uppsala Innovation Centre, Connect och STUNS Energi. 

Tack till vår huvudsponsor, Energimyndigheten, och våra partners, Världsklass Uppsala och Gistvall Holm.